Annelie on asthma, humor, and the world.

I blog so that you can learn. Asthma is a handicap possible to overcome with Your help, learn why. Search the Testimonies, Go Fragrance Free archive and product testing.Collected knowledge through many years. Read "About site..". for more information.

Sjåførsetevask

Leave a comment

Minner dukker opp inn i mellom..

Jeg begynte min karriære i buss som vasker. Vi hadde en gammel buss som gikk på turkjøring og langruter. Jeg oppdaget en dag at sjåførsetet var meget guffent og spurte så skiftleder i vaskehallen om jeg kunne vaske ned sjåførsetet? Ja, det var i orden og han skulle se til at bussen ble tatt ut av trafikk.

Så vasket jeg altså ned sjåførsetet med såpe, dampmaskin, tuer og vann. Og jeg skylte setet nøysommelig.

Da jeg satte fra meg bussen la jeg tuer over setet for å markere at der var jobbing på gang i tilfelle noen skulle ville bruke bussen i farta likevel. Og med det i tanken at skiftleder hadde tatt bussen ut av trafikk gikk jeg så hjem for dagen.

Dagen etterpå kikket jeg etter bussen og fant at tuene var vekke fra setet. Jeg lurte litt over det. Men la ikke mye energi på saken.

Litt senere kommer skiftleder og sier til meg så litt stille, at XX var og skulle kjøre til toget og satte seg i setet og ble søkkvåt. Og så smilte han. Han var så sinn som en sinnatag, sa han.

Etterpå flirte jeg litt fordi bussen skulle jo tas ut av trafikk.

Advertisements

Author: Annelie

I like canoeing, photographing, friends, movies, food, humor, and going on trips. I dislike rudeness, dishonesty, violence, nastyness, and people not caring for others. I do not drink much, I do not smoke and I do not do drugs. I love friends who are kind to me and stick with me. If you want to give me a gift, the best gift is to stop smoking and stop using fragranced products. Then you give me health and that dear friend, is the best gift a person can get. It is a gift of love. I got asthma and I am hearing disabled.

Please, leave a reply. / Legg igjen et svar. / Kommentera!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s