Annelie on asthma, humor, and the world.

I blog so that you can learn. Asthma is a handicap possible to overcome with Your help, learn why. Search the Testimonies, Go Fragrance Free archive and product testing.Collected knowledge through many years. Read "About site..". for more information.

Unprofessional

Leave a comment

Dette viser i grunn hvilket nivå det ligger på. Puppebilder på et yrkeskjøretøy.

image

image

Noen vil sikkert hevde at det er jo bare en flott dame. Det er det ikke. Om det bare var for å vise en flott dame da kunne de laget et bilde av både en mann og en flott dame i arbeidsklær i arbeid sammen i bygge- og anleggsbransjen, det ville gi et profesjonelt inntrykk og I tillegg virke innbydende for kvinner som vil inn i bransjen. Dette her er som tatt ut av bladet Vi menn der damer er framstilt som puppefagre, kåte og dumme, som springer omkring nakne ute og er ikke representativt for kvinner. Det passer bedre på gutterommet. Hva slags profilering er dette? Det gir ikke inntrykk av profesjonelle kyndige fagpersoner. Inget seriøst firma kjører rundt med slik. Som kvinne ville jeg ikke bestille tjenester av et fima som er så useriøst overfor 50 % av populasjonen. De fleste vil gi et bilde av hva de kan i firmat for å gi et godt inntrykk og vise hva dem kan.

Hva står dette firma for? Hvilke verdier er det dem ønsker å formidle?

Er det transport, bygg og anlegg dem jobber med, eller formidling av nakne utfordrende pinupper?

Det gir et umodent, uprofesjonelt og useriøst inntrykk.

/ Annelie

Advertisements

Author: Annelie

I like canoeing, photographing, friends, movies, food, humor, and going on trips. I dislike rudeness, dishonesty, violence, nastyness, and people not caring for others. I do not drink much, I do not smoke and I do not do drugs. I love friends who are kind to me and stick with me. If you want to give me a gift, the best gift is to stop smoking and stop using fragranced products. Then you give me health and that dear friend, is the best gift a person can get. It is a gift of love. I got asthma and I am hearing disabled.

Please, leave a reply. / Legg igjen et svar. / Kommentera!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s