Fresh air does not smell of fragrance

Frisk luft lukter ikke av parfyme.

Questions & Answers

If you have a question please post it in the box below. This is a page for Questions and answers on my site. All postings are monitored and will be public when approved. Answer will follow as a comment under the question.

7 thoughts on “Questions & Answers

 1. Nämen, du svarade mig igen – tack snälla för din vänlighet!
  Ja, jag hade faktiskt tänkt på Rörås jag med, det här hänt att jag/vi varit i de krokarna (trevlig “by”). Jaha, du tror att man kan försöka luska med någon COOP-affär i Rörås & lyssna om de skulle ha godheten att sända mig ett företagspaket?
  Det finns alltså COOP i Rörås?
  Om det är det sista halmstrået, så får jag givetvis göra ett försök//Bitte

  Like

  • Hej igjen Bitte, vi sitter i samma båt men av olika orsaker. Det är trevligt att du rådfrågar mig.

   Det finns en COOP butik i Röros, de vanligaste butikerna här i Norge är REMA 1000, COOP, SPAR, Bunnpris och Kiwi. Spar och Coop har http://www.Neutral.no produkter som jag också använder.

   http://www.gulesidene.no och http://www.1881.no kan du finna telefonnummer till diverse. Den norska nummerupplysningen hos Telenor heter 1881. Jag hittar dessvärre inget telefonnummer för att ringa från utlandet så jag ringde till 1881 och frågade.

   Coop Prix i Röros +4772406523

   Hilsen
   Annelie

   Like

 2. Hej igen Annelie, du ger mig samma råd som min äldsta dotter…men dessvärre så tar inte COOP hem produkten då de uppger att den inte är tillverkad för den svenska marknaden (?). Dottern har efterlyst den i Stockholm där hon bor & jag har själv sökt den på den mindre ort som jag bor (Falun)…men vi biter i gräset bägge två tyvärr.
  Tråkigt men dessvärre sant – Änglamarks Body Butter/Shea Butter tillverkas alltså inte för vår svenska marknad – men den tillverkas alltså för våra nordiska grannländers marknader (?) hmmm?
  Jag kommer inte längre härifrån Annelie, vi har tom försökt att köpa den on-line via både Norges & Danmarks siter. Den säljs inte till privatpersoner, förvisso driver jag en trafikskola här i Falun (jag är alltså företagare) men det är ju inte direkt någon dagligvaruhandel eller liknande..
  Kan jag göra något mer tror du, eller är det helt kört??

  Like

  • Har du företag då kan du väl beställa det från Coop Norge? Du kan ju alltid fråga. Berätta om din situation så kanske de mjuknar. Annars får du åka på shoppingtur til Norge.

   Like

  • Stockholm är värsta stället att be om några tjänster, de sträcker sin inte för att hjälpa. (Jag har bott i området) Närmaste Coop butik för dig i Norge är kanske i Røros. Ring dit och fråga om de kan hjälpa dig. De kanskje kan skicka företagspaket. De är ofta hjälpsamma i Norge om man är öppen och ber snällt.

   Like

 3. Hej Annelie, jag söker efter Änglamarks Shea Butter här i Sverige där jag bor.Jag har till-och-från problem med eksem eftersom jag har en hel del allergiska besvär, inte minst har jag en vådligt torr “hudkostym”.Köpte denna produkt då jag var på semester i Danmark i somras men får dessvärre reda på att den inte säljs här i Sverige.
  Var får du tag på Änglamarks Body Butter Shea Butter? Har du något tips på hur jag skall kunna få tag på den?
  Bästa hälsningar Bitte

  Like

  • Jag köper den i Norge. Gå till din COOP butik och prata med butikschefen och be han / hon ta in den. Ämglamark är en svensk produkt och COOPs eget märke, så det borde inte vara ett problem.

   Like

Please, leave a reply. / Legg igjen et svar. / Kommentera!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s